Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Музиківська школа отримала сучасний клас біології

Новина
06.05.2019

Кабінет біології Музиківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів отримав роздатковий і дидактичний матеріал для учнів 6-11 класів. Кабінет поповнився сучасними мікроскопами для учнів ( 7шт) та для вчителя (1шт).Для проектування мікроскопічного зображення придбано кінокамеру для лабораторних робіт, 15 ручних луп та 15 гістологічних наборів. Отримано обладнання для уроків біології в 8 класі (моделі аплікації, моделі для визначення вмісту повітря), скелет людини. Для 6 класу отримано моделі квіток різних родин. 
Для 7 класу придбано скелети хордових тварин.

Придбання стали можливими завдяки реалізації Програми розвитку освіти «Освітній простір Музиківської ОТГ» на 2018-2021 роки. В 2019 році на оснащення сучасним обладнанням навчальних кабінетів Музиківської і Східненської шкіл заплановано 200,0 тис. грн.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше