Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Музиківська сільська рада співпрацює з Центром пробації

Офіційні публікації
08.09.2021

З метою забезпечення належного, своєчасного та якісного надання безоплатної допомоги чи послуг суб’єктам пробації у вересні 2021 року між головою Музиківської сільської ради та Херсонським районним відділом №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Херсонській області підписано Меморандум про співробітництво.

Метою підписання Меморандуму є об’єднання зусиль Сторін, спрямованих на забезпечення соціального супроводу і контролю за поведінкою дітей та молоді, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, звільнених від відбування покарання з випробуванням, та перебувають на обліку уповноваженого органу з питань пробації, а також упровадження пенітенціарної пробації.

В ході зустрічі визначено подальший план спільних дій у напрямку роботи з суб’єктами пробації. Обговорені алгоритми подальшої ефективної співпраці у сфері організації здійснення соціально-виховної, профілактичної роботи, реалізації спільних профілактичних та інформаційних заходів, з метою вирішення криміногенних потреб клієнтів пробації, які перебувають у конфлікті з законом.

По завершенні Сторонами було узгоджено та підписано план спільної діяльності з надання соціальних послуг суб’єктам пробації на 4 квартал 2021 року.

Є сподівання, що плідна співпраця уповноваженого органу з питань пробації зі  всіма організаціями-надавачами соціальних послуг, залучення якомога більшого ресурсу органів місцевого самоврядування призведе до досягнення головної мети – безпеки суспільства.

___________

Система пробації передбачає роботу з правопорушниками без ізоляції їх від суспільства – надання їм соціальної та психологічної підтримки та допомоги. І, звісно, це нагляд і контроль.

___________

Філія Державної установи «Центр пробації» в Херсонській області

Поштова адреса: вул. Дружби, 4, м. Херсон, 73003
Телефон: 050-746-43-98 (Кузьмич Оксана Миколаївна, начальник філії)
Email: khe1@probation.gov.ua
Сторінка в Facebook: facebook.com/probationKherson/
Графік роботи: пн-чт – 08:00-17:00, пт – 08:00-15:45 (обідня перерва – 12:00-12:45)

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше