Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Музиківський бюджет отримав понад 1,5 мільйона гривень ПДФО

Офіційні публікації
20.02.2022

 

За інформацією відділу координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, протягом січня цього року до місцевого бюджету Музиківської територіальної громади надійшло понад 1,5 млн гривень податку на доходи фізичних осіб − на 324,3 тис. гривень більше, ніж у січні торік.

Варто зазначити, що обсяг надходжень податку на доходи фізичних осіб напряму залежить від розміру заробітної плати, яку отримують офіційно працевлаштовані працівники, та легальності трудових відносин. Саме тому фахівці податкової служби постійно проводять роз’яснювальну та контрольно-перевірочну роботу з метою дотримання роботодавцями вимог трудового й податкового законодавства.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше