Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На минулому тижні депутати сільської ради восьмого скликання відвідали з ознайомчими візитами заклади освіти села Музиківка.

Новина
29.03.2021
На минулому тижні депутати сільської ради восьмого скликання відвідали з ознайомчими візитами заклади освіти села Музиківка.
 
Спочатку ознайомилися з умовами роботи Музиківського ясел-садка в приміщенні ліцею. Садочок має лише кілька кімнат – переобладнаних шкільних класів. Завідувач закладу Крута Л.А. сподівається на швидкий перехід у нову будівлю.
 
Директор КЗ «Музиківський ліцей» Славич В.В. показав класи, які вже облаштовувалися за програмою «Нова українська школа». Депутати відмітили творчий підхід та яскравість оздоблення стін. Довго говорили про проведену роботу та придбане обладнання в напрямку безпеки харчування дітей.
 
Спортивний зал та ще ряд класів потребують ремонту, але початок цих робіт дуже важко спланувати у зв’язку з постійною зміною державного фінансування закладу. Наприклад, на початок цього року утворився залишок освітньої субвенції у сумі 1,30 млн грн. Ці кошти традиційно планували використати на покращення матеріальної бази закладів освіти Музиківської громади, але у зв’язку зі зміною державної формули розподілу освітньої субвенції на 2021 рік місцевим депутатам довелося з цієї суми 800,0 тис.грн виділити на дофінансування заробітних плат вчителів. Відповідно, на ремонти та придбання сучасного освітнього обладнання на два заклади залишилося досить невелика сума. Сподіваємося, уряд все ж виправить ситуацію, що склалася.
 
Далі депутати оглянули приміщення Музиківського ясел-садка, реконструйованого в рамках проєкт «Велике будівництво». У відремонтованих приміщеннях триває прибирання та розставлювання меблів. Колісніченко Людмила, інспектор з розвитку інфраструктури, житлово-комунального господарства та енергоефективності розповіла про стадію оформлення всіх дозвільних документів для початку функціонування закладу в оновленому приміщенні.
 
На квітень-травень плануємо організувати виїзне засідання сесії сільської ради у с.Східне та відвідати місцеві заклади та установи.
 
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше