Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На території Східненського старостинського округу розпочато роботи по капітальному ремонту водопроводу в селі Загорянівка (Шкуринівка).

Новина
24.11.2021
 
За підтримки народного депутата Вікторії Вагнєр на виконання робіт маємо 2097,0 тис. грн субвенції на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.
Вікторіє Олександрівно, щиро дякуємо Вам за розуміння проблем місцевих жителів та всебічну підтримку в їх вирішенні! Без Вашої допомоги ми не змогли б реалізувати такий великий проєкт та забезпечити жителів якісною послугою! В рамках проєкту буде замінено близько 2,6 км водопроводу, що забезпечить цілодобовим водопостачанням 65 абонентів.
Музиківська громада безмежно вдячна Вам за людяність, доброту, щедрість, вміння аналізувати та допомагати саме там де потрібно. Від себе обіцяємо проконтролювати виконання робіт та вкластись у зазначені терміни.
Сподіваємось на ще не один реалізований разом з Вами проєкт розвитку, який допоможе нашій громаді стати найкращим місцем для життя!
Міцного здоров’я, успіху, добра і щастя Вам і Вашій родині!
Хай всі Ваші починання приносять осяжний результат та вдячність людей!
Дякуємо!
С.Н. Лейбзон
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше