Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Найбільше людей цікавить питання функціонування ФП в Загорянівці

Фоторепортаж
18.09.2020
Вчора відбувся виїзний прийом громадян сільським головою в Загорянівці, Шкуринівці та Східному. Були присутні в.о. керівника КНП "Музиківська амбулаторія ЗПСМ" Болюк Марина Михайлівна та в.о. старости Східненського територіального округу Вова Тетяна Олександрівна.
 
Основне питання в Загорянівці та Шкуринівці щодо подальшої діяльності місцевого фельдшерського пункту. Мар'яна Михайлівна пояснила, що ФП буде працювати двічі на тиждень у вівторок і четвер з 8.00 до 13.00, прийом буде вести фельдшер Безпальченко Світлана. Робота закладу фінансується за кошти місцевого бюджету.
 
Наступне питання стосувалося продовження ремонтних робіт на дорозі Східне-Загорянівка до М-14. Сподіваємося, що в 2021 році роботи продовжаться і буде відремонтовано ще мінімум 5 км автошляху. Чекаємо на затвердження державного бюджету та пріоритетного списку ремонту доріг в Херсонській області.
 
Нагадуємо, що зараз проводиться збір пропозицій до бюджету на 2021 рік і можна заповнити гугл-форму або написати пропозицію від руки та передати до сільської ради. Знаємо, що всі жителі сіл нашої громади чекають на продовження освітлення вулиць та ямковий ремонт доріг місцевого значення, але виконання та пріоритетність цих робіт буде визначатися вже в бюджеті 2021 року.
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше