Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Нагадуємо, що необхідно подати річну податкову декларацію про майновий стан та доходи

Офіційні публікації
10.03.2021

Шановні мешканці громади!

З метою створення сприятливих умов для платників податків, виконання норм Податкового кодексу України щодо забезпечення якісного проведення у 2021 році деклараційної кампанії, дотримання платниками податків вимог Кодексу, згідно з якими громадяни, які :

  • самостійно вирощували сільськогосподарську продукцію на земельних ділянках площею більше 2 га;
  • фізичні особи, які здійснювали у 2020 році продаж власної продукції тваринництва на суму, яка перевищує 50 розмірів мінімальної заробітної плати ( у 2021 році ця сума складає 236 150,00 грн);
  • надавали послуги з обробітку земельних ділянок,

зобов’язані подати річну податкову декларацію про майновий стан та доходи.

Для подачі декларації просимо звертатися до спеціалістів відділу земельних відносин та розвитку інфраструктури за адресами:

  • с. Музиківка, вул. 40 років Перемоги, 18;
  • с. Східне, вул. ім. Т.Г. Шевченка, 19.

Інформуємо, що 06.04.2021 року за даними адресами буде здійснено виїзд працівників Білозерської державної податкової інспекції для надання практичної допомоги у заповнені декларації про майновий стан та доходи.

В. РТІЩЕВА

секретарка комісії з питань наповнення бюджету

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше