Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Наповнення бюджету в руках громади!

Новина
11.02.2019

11 лютого 2019 року відбулося засідання комісії з питань наповнення бюджету. На засідання були запрошені представники Державної фіксальної служби:

Кузьмін Ігор Валерійович – начальник управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Рудницький Сергій Миколайович – начальник відділу адміністрування податків з доходів фізичних осіб ГУ ДФС у Херсонській області,  Автономній республіці Крим та м. Севастополі

Путря Олександр Дмитрович –  начальник відділу контрольно-перевірочної роботи юридичних осіб в управлінні податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Херсонській області,  Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Майбутні потенційні підприємці дізналися про особливості оподаткування, ризики та відповідальність, якщо займатися підприємницькою діяльністю без належної реєстрації.

Голова комісії Євген Зіновік нагадав, які саме податки залишаються в сільському бюджеті. Зауважив, що з місцевих податків дофінансовуються школи та дитячі садочки, ремонтуються дороги, модернізується вуличне освітлення та багато іншого.

Учасники зістрічі отримали можливість задати особисті питання доповідачам для подальшого оформлення підприємницької діяльності. 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше