Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Національний Демократичний Інститут (НДІ) разом з спеціалістами сільської ради провели комплексне оцінювання стану ґендерної рівності у Музиківській ОТГ.

Новина
04.09.2019

Оцінювання поточної ситуації дозволило представницям місцевої влади та громадськості  отримати конкретні рекомендації щодо складання плану дій, спрямованого на покращення політики щодо ґендерної рівності та його впровадження.

Оцінка поточної ситуації та розробка плану дій щодо просування ґендерної рівності відбулася із використанням новітнього інструментарію, розробленого НДІ на прохання Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Інструментарій був розроблений в рамках проекту «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)» на основі методології Ради європейських муніципалітетів та регіонів. Використання інструментарію сприятиме постійному розвитку громад, оскільки дозволить органам місцевого самоврядування самостійно проводити оцінку ситуації та складати плани дій щодо її покращення, впроваджувати їх, а також сприятиме інтеграції у європейську спільноту.

Наталія Дмитрук познайомила  представниць робочої групи з інструментарієм НДІ, навчила ним користуватися, а також допомогла провести оцінювання ситуації.  Наталя високо оцінила результати роботи громади в напрямку зменшення дискримінаційних ризиків та впровадження елементів гендерно-орієнтованого бюджетування в фінансові процеси місцевої влади. 

Досить високий бал отримали в результаті участі в проекті ГО «Білозерський центр регіонального розвитку»  “Посилення правових можливостей об’єднаних громад у захисті прав дітей та жінок“, який отримав фінансування від Міжнародного фонду "Відродження".

 

 

Погрібна Людмила, секретар сільської ради 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше