Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Нові перемоги Музиківського будинку культури!

Новина
10.06.2020

   30   травня  та  1  червня   2020   року  в  Олешках  відбувся  дистанційний Захід - Всеукраїнський   вокальний   фестиваль-конкурс   народної   творчості « Співоча птаха 2020».

  Від Музиківського будинку культури брали участь у фестивалі дві учасниці Горлинська Ольга, 16 років, та Петрова Поліна, 7 років, які були нагороджені дипломами III ступеня, медалями та сувенірами.

  Велика подяка організаторам фестивалю, професійному журі за оцінку та запрошення наших учасниць. Дівчаткам бажаємо подальших успіхів!

***

  У м. Сокаль Львівської області в травні  2020 року відбувся Всеукраїнський  дистанційний фестиваль-конкурс «Веселкова мрія 2020».

   У номінації «Вокал» брала участь учениця 1 класу Музиківського ліцею Петрова Поліна, керівник Фесюк І.М.

   За  підсумками  журі  учасницю та керівника було нагороджено дипломом лауреата    премії    II  ступеня,  подякою,  медаллю    та    срібним   кубком « Веселкова мрія 2020».

  Вітаємо конкурсантку із перемогою та бажаємо подальших успіхів!

 

І.М.Фесюк, директор  Музиківського будинку культури

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше