Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Новий Реєстр територіальної громади!

Новина
13.07.2021
Музиківська громада отримала безкоштовний доступ до програмного забезпечення Реєстр територіальної громади. Цей сервіс запроваджено в рамках проєкту «Посилення стійкості громад у Херсонській області», що реалізується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Уряду Великої Британії наданої через Посольство Великої Британії в України.
 
Реєстр територіальної громади - це автоматизована, захищена база даних всіх жителів Музиківської СТГ. Це допоможе сільській раді отримати точні статистичні дані щодо кількості, статі та віку місцевих жителів, що якісно вплине на стратегічне планування в громаді та співпрацю з іншими державними організаціями, такими як Державний реєстр виборців чи Державною службою статистики.
 
Мешканці, дані яких занесуть до Реєстру, зможуть не витрачати свій особистий час для отримання різного виду довідок. Наприклад, з питань реєстрації місця проживання.
 
Для прискорення процедури заповнення та якісного використання Реєстру територіальної громади запрошуємо усіх жителів Музиківської громади завітати до ЦНАПу та внести свої дані!
 
ЗВЕРТАТИСЯ СЛІД до відділу "Центр надання адміністративних послуг" виконавчого комітету Музиківської сільської ради або в адмінбудівлю Східненського старостинського округу. При собі мати документи на право власності на житло, паспорти або свідоцтва про народження всіх зареєстрованих у квартирі/будинку осіб.
 
ГРАФІК РОБОТИ: з понеділка по п’ятницю з 8-00 до 17-00. Вихідні – субота та неділя.
Довідки за тел.: +380976533564, +380965843607.
 
Відділ ЦНАП ВК Музиківської сільської ради
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше