Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Новий  Реєстр територіальної громади!

Новина
10.12.2021

                                     

 Музиківська громада отримала безкоштовно від ПРООН  Реєстр територіальної громади, який запроваджено в рамках проєкту «Посилення стійкості громад у Херсонській області», що реалізується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Уряду Великої Британії наданої через Посольство Великої Британії в України.

Цей сервіс є автоматизованою, захищеною базою персональних даних всіх жителів Музиківської громади.

Мешканці, дані яких занесуть до Реєстру,  зможуть не витрачати  свій особистий час для отримання різного виду довідок з питань реєстрації  місця проживання. 

Тож для прискорення процедури формування  Реєстру територіальної громади запрошуємо усіх жителів Музиківської громади внести свої персональні дані у Реєстрі!

ЗВЕРТАТИСЯ СЛІД до відділу "Центр надання адміністративних послуг"виконавчого комітету Музиківської сільської ради та в адмінбудівлю Східненського старостинського округу. При собі слід мати паспорти, свідоцтва про народження всіх зареєстрованих у квартирі/будинку осіб та документи на право власності на житло. 

 

ГРАФІК РОБОТИ: понеділок, вівторок, середа, четвер, п’ятниця – з 8-00 до 17-00. Вихідні – субота, неділя, святкові та неробочі дні.

Довідки за тел.: +380976533564, +380965843607.

 

Завдяки створенню Реєстру ТГ громади мешканці зможуть  отримати якісні та доступні послуги.

 

Відділ” Центр надання адміністративних послуг”

виконавчого комітету Музиківської сільської ради



 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше