Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Новий соціальний проєкт в Музиківській громаді

Новина
17.07.2023

11 липня відбулась презентація проєкту “Відновлення надання соціальних послуг у звільнених громадах Херсонської області”, який буде реалізується ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) на території Музиківської громади. 

В рамках проєкту буде закуплено обладнання для 2 соціальних працівників нашої громади - електровелосипеди, планшети та павербанки. Також працівники пройдуть відповідне навчання щодо комп’ютерної грамотності, безпеки в інтернеті, перевірки інформації. 

“В Музиківській громаді поки лише один соціальний працівник. Але ми вже довго говоримо, що необхідно шукати фахівця для обслуговування людей Східненського старостинського округу. Впевнені, що цей проєкт та технічна допомога допоможуть нам знайти відповідну людину та охопити своєю увагою людей в селах Східне та Загорянівка“ - поділилась планами на майбутнє Ірина Шнирук, керівниця ЦНАПу в Музиківській громаді під час презентації проєкту. 

Проєкт має ще багато різних складових та завдань - це і психологічна підтримка працівників адміністрації, і підготовка тематичних спецвипусків газети “Придніпровська зірка”, і створення довідника перенаправлення… Проєкт триватиме до грудня 2023 року.

Сподіваємось, що за допомогою партнерів якість надання соціальних послуг в Музиківській громаді якісно зміниться не зважаючи на важкий воєнний час.

Більше про заплановані заходи проєкту читайте на сайті громадської організації.

Проєкт “Відновлення надання соціальних послуг у звільнених громадах Херсонської області” реалізується ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше