Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Об’єднавшись, ми зможемо досягти того, чого дійсно хочемо!

Новина
13.06.2019


Під таким негласним девізом 12 червня в с. Музиківка відбувся тренінг «Влада та громада: законні методи впливу» в рамках реалізації проекту «Спортивній громаді – свій стадіон!».
Метою заходу було підвищення рівня знань населення щодо способів та інструментів залучення громадян до процесу прийняття рішень на місцевому рівні. 
Захід відвідали представниці Молодіжної ради Музиківської громади, представники депутатського корпусу сільської ради та активісти, яким близька проблема недостатнього розвитку спортивної інфраструктури на території громади.
Спеціалісти ГО «Білозерський центр регіонального розвитку» Наталья Юшко та Вячеслав Лях (Vyacheslav Lyah) ознайомили присутніх із наступними способами та інструментами залучення громадян до процесу прийняття рішень: місцеві ініціативи, органи самоорганізації, організація та участь в мітингах/демонстраціях тощо, звернення громадян, електронні петиції, участь у сесіях ради. Учасники зазначили, що, на їх думку, найбільш ефективною формою взаємодії громади з органами державної влади є звернення громадян та місцеві ініціативи. 
«Усні звернення можуть бути забуті чи ніде не зафіксовані. Письмове ж звернення в обов’язковому порядку буде зареєстровано в спеціальному журналі і стовідсотково отримає письмову відповідь. А ми ж розуміємо, що в нашому бюрократичному суспільстві папірці мають велике значення і не маючи ніякого документа на руках нічим не доведеш, що звернення до влади дійсно було…», - В’ячеслав Неннов, інструктор по спорту.
Також активісти підтримали ідею робочої групи проекту щодо визначення стану задоволеності рівнем проведення спортивних заходів на території ОТГ не лише серед активістів-спортсменів, а більш широкого кола. Для цього вирішено провести опитування серед громади.

За більш детальною інформацією про хід реалізації проекту слідкуйте в інтернет-мережі або звертайтеся за тел.0994229121 (Тетяна, координатор проекту "Спортивній громаді - свій стадіон!").

За фінансової підтримки в рамках проекту «Голос громади у місцевому самоврядуванні», який впроваджується у рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

 

#СпортивнійГромадіСвійСтадіон

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше