Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Обирай логотоп Музиківської громади!

Новина
12.02.2020

Ми вже довго говоримо про створення логотипу Музиківської громади, який буде об’єднувати всі села, презентувати нас та шукати партнерів.

Перший варіант логотипу розробила спеціалістка з комунікацій Херсонського центру розвитку місцевого самоврядування Анастасія Супрун. З нею ми говорили про потужну команду та лідерство на рівні області. Анастасія нас побачила креативними та ініціативними.

Наступний логотип розробив Леонід Марущак в рамках програми ДОБРЕ. Довго говорили про наше козацьке минуле, міфи кожного села, видатних людей та смакові вподобання. Головним об’єднуючим фактором всіх наших сіл обрали річку Вірьовчину, яка можу бути не лише проблемою, а мрією, планом та легендою.

Найсвіжіша пропозиція від дружньої нам Агенції стратегічних комунікацій APRIORI. Логотип наповнений символізмом. Автор відчув наш патріотизм, професіоналізм та рішучість.

Всі логотипи прекрасні!
Але маємо обрати єдине бачення НАС!

Тож просимо всіх бажаючих долучитися до останньої фази розробки та затвердження логотипу Музиківської ОТГ.
Запрошуємо коментувати та хвалити існуючі пропозиції, готувати свої дизайни та долучитися до живого обговорення 18.02.2020 року о 15.30. в залі засідань сільської ради.

Подумайте - З чим саме у вас асоціюється наша громада? Якою ви її бачите зараз і через 10-20 років? Хто ті люди, які тут живуть? І хто ще маює сюди переїхати?

Чекаємо на коментарі у фейсбуці та в інших зручних для вас варіантах!

Разом ми створимо ідеальний логотип та ідеальну громаду!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше