Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Одне з завдань, яке ставить перед собою Музиківська сільська рада – озеленення території!

Новина
29.07.2021
 
?В 2017-2019 роках за кошти місцевого бюджету в рамках програми благоустрою закуповували саджанці дерев та висаджували їх біля Східненської школи та Музиківського ліцею, Загорянівської бібліотеки та Східненського будинку культури, в місцях громадського користування та біля дитячих майданчиків.
?Дякуємо, кожному хто зміг доглянути та зберегти молоді дерева, які з роками віддячать за турботу тінню та чистим повітрям.
?В 2020 та 2021 році Музиківська громада отримала значну благодійну допомогу у виглядів саджанців від родини Ірини Сабадаш. Перлиною серед всіх дерев стали саджанці павловнії. Обіцянки про швидкий ріст наша громада перевірила на практиці.?
?На фото павловнія посаджена минулого року біля будівлі Музиківського ЦНАПу та Позняк Світлана, керівник Східненського СБК та член виконавчого комітету.
Портал Децентралізація мотивує згадати наші великі й маленькі перемоги, які ми реалізували дякуючи об'єднанню та своїми досягненнями привітати Україну з 30 річницею Незалежності.
Листівку зроблено тут - https://30years.decentralization.gov.ua/
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше