Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності з експертної грошової оцінки земельних ділянок, комунальної власності, що підлягають продажу

Оголошення
07.10.2021

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів

оціночної діяльності з експертної грошової оцінки земельних ділянок,

                     комунальної власності, що підлягають продажу

  Музиківська сільська рада інформує про проведення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності у сфері оцінки земель для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки

Найменування об’єкта оцінки:земельна ділянка.

Місце знаходження об’єкта оцінки:с.Музиківка, вул.40 років Перемоги,18 , Херсонський район Херсонської області

Кадастровий номер:6520383500:01:055:0011.

Мета проведення незалежної оцінки: визначення ціни продажу земельної ділянки комунальної власності.

Замовник та платник послуги по виконанню робіт з експертної грошової оцінки земельної ділянки : Музиківська сільська рада , електронна адреса: muzykivskaotg@gmail.com , телефон +38506980818.

Нормативно-грошова оцінка земельної ділянки: 118395,46 грн.  Дата проведення 02.08.2021 року

 

Наявність об’єктів, що містять державну таємницю – ні

Розмір земельної ділянки: 0,1125га.

Цільове призначення земельної ділянки:01.13 -для іншого сільськогосподарського призначення                                                                                                                                                Правовий режим земельної  ділянки: комунальна власність.

Конкурсний відбір відбудеться за процедурою, встановленою Положенням про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженим наказом Фонду ДМУ від 31.12.2015 року № 2075  ( у поточній редакції)  (далі - Положення), Закону України „Про оцінку земель” та Закону України „Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні”.

Експертна грошова оцінка земельної ділянки має бути виготовлена в трьох екземплярах.

Термін виконання оцінки об’єкту  продажу не повинен перевищувати 15 календарних днів.

До участі у конкурсі допускаються претенденти, які є суб’єктами оціночної діяльності у сфері оцінки земель та діють на підставі кваліфікаційного свідоцтва оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок відповідно до вимог Законів України «Про оцінку земель» та «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні».

На конкурс претендентом подається конкурсна документація з підтвердними документами.

Конкурсна документація складається з:

  • конкурсної пропозиції, запечатаної в окремому конверті, щодо вартості виконання робіт відповідно до  калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням таких робіт, а також терміну виконання робіт (у календарних днях). Пропозиція щодо ціни надання послуг з оцінки подається з урахуванням усіх податків.
  • документів щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду претендента по виконанню експертної грошової оцінки земельних ділянок за встановленою формою (додаток 3 Положення), що складені за попередні 24 місяці, зокрема подібної земельної ділянки;
  • проект завдання на виконання послуг з виконання робіт з оцінки земель, у якому, зокрема, має бути зазначено вид документації з оцінки земель, яку пропонує розробити претендент, перелік вихідних даних, які має надати організатор земельних торгів та перелік документів і матеріалів, які будуть представлені за результатами виконаних робіт.

До підтвердних документів належать:

  • заява на участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою (додаток 4Положення );
  • інформації про претендента за встановленою формою (додаток 5Положення);
  • копії завірених належним чином установчих документів учасника конкурсу, в тому числі копії паспорта та ІПН (для фізичних осіб - підприємців);
  • завірену копію ліцензії та сертифікату на право здійснення оціночної діяльності;
  • копії кваліфікаційних документів оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок, у тому числі посвідчень про підвищення кваліфікації оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок.
  • інформація про оцінювачів, що перебувають у трудових відносинах з претендентом, а також яких він залучає до надання послуг з оцінки та підписання звіту про оцінку майна (експертну грошову оцінку земельної ділянки): кваліфікація, стаж роботи, членство у саморегулівних організаціях оцінювачів, наявність відповідної форми допуску до державної таємниці тощо.

Копії документів завіряються претендентом, який відповідає за їх достовірність

У конверті мають міститися конкурсна документація з їх описом та окремо запечатаний конверт з конкурсною пропозицією. На конверті необхідно зробити відмітку: “На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності”.

У своїх конкурсних пропозиціях претендент повинен обов'язково зазначати загальну вартість робіт, у тому числі ПДВ. За результатами аналізу звітності, проведеного Фондом державного майна України (лист від 24.02.2021 №10-59-3947 «Щодо формування показників очікуваної найбільшої ціни надання послуг з оцінки об'єктів оцінки в ІІ півріччі 2020 року»). Зазначена вище ціна послуг з оцінки майна буде розглядатися конкурсною комісією, як максимальна під час обрання переможця. Конкурсні пропозиції, які перевищують зазначені, не будуть враховані.

Суб’єкт оціночної діяльності зобов’язаний надати позитивну рецензію на звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки або висновок державної експертизи землевпорядної документації, отримані у встановленому порядку. 

У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання  претендент до участі в конкурсі  не допускається.

Місцезнаходження конкурсної комісії: 75023, Херсонська область, Херсонський район, с. Музиківка вул.40 років Перемоги, 35. Телефон для довідок: +38506980818.

Конкурсну документацію  слід подавати до виконавчого комітету Музиківської сільської ради в робочі дні з 8-00 до 16-00,  до  08.11.2021 року

Конкурс відбудеться 09.11.2021 р. о 10.00 за адресою:  вул.40 років Перемоги,35, с.Музиківка,Херсонської області, Херсонський район.

Приймання заяв припиняється 08.11.2021 року за день до проведення конкурсу 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше