Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошення про формування складу Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Музиківській сільській раді

Оголошення
04.05.2023

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2023 року №364 "Про затвредження Типового положення про координаційну раду з питань утвердження української національної та громадської ідентичності при Раді міністрів Автонмної Республіки Крим, місцевому огану виконавчої влади, органі місцевого самоврядування", розпорядження начальника Музиківської сільської військової адміністрації від 04 травня 2023 року №42ОД "Про утворення Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадської ідентичності при Музиківській сільській раді" оголошується про створення Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадської ідентичності при Музиківській сільській раді(далі - Координаційна рада).

Координаційна рад з питань утвердження української нацональної та громадянської ідентичності при Музиківській сільській раді є постійно діючим консультативно-дорадчим органом, утвореним з метою участі в оцінюванні ефективності державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності та сприяє координації діяльності субєктів відносин у зазаначеній сфері на території Музиківської  територіальної громади.

Звертаємо Вашу увагу на те, що до складу Координаційної ради може бути делеговано не більше як по одному представнику від кожного інституту громадянського суспільства, у тому числі громадського обєднання ветеранів, та місцевого засобу масової інформації.

Строк повноважень складу Координаційної ради становить два роки. 

Пропозиції щодо включення до складу координаційної ради подаються в електронній формі на офіційну електрону адресу Музиківської сільської ради://muzykivsaotg.gov.ua/ до 18 травня 2023 рпоку включно.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше