Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади завідувача КЗ «Загорянівська сільська бібліотека Музиківської сільської ради» 

Оголошення
27.08.2021

 

Музиківська сільська рада Херсонського району Херсонської області оголошує конкурс на зайняття вакантної посади завідувача КЗ «Загорянівська сільська бібліотека Музиківської сільської ради»

Місце знаходження закладу: Херсонська область, Херсонський район, село Загорянівка, вул. Херсонська 6.

Умови оплати праці: посадовий оклад – 5660 грн, надбавки, доплати та премії, які  встановлюються відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 №1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери»,  наказу Міністерства культури і туризму України від 18.10.2005 р. № 745 «Про впорядкування умов оплати праці працівників культури на основі Єдиної тарифної сітки» із змінами та доповненнями, рішень сесії Музиківської сільської ради та згідно контракту.

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу: посаду керівника закладу може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу або се­редню спеціальну професійну освіту (без ви­мог до стажу роботи),  фізичний і психологічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають у Музиківську сільську раду (с.Музиківка Херсонського району Херсонської області, вул. 40 років Перемоги, 35) наступні документи:

  • заяву на участь у конкурсі;
  • копію паспорта громадянина України;
  • копію реєстраційного номеру облікової картки платника податків;
  • автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • копія (копії) документа (документів) про освіту;
  • документ про підтвердження рівня вільного володіння державною мовою;
  • декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції».
  • копію військового квитка (для військовозобов’язаних);
  • дві фотокартки розміром 4х6 см.
  • письмову згоду на обробку персональних даних, відповідно до законодавства про захист персональних даних.
  • перспективний план (програма) розвитку закладу на 5 років у та його презентацію.

Особа може подати інші документи, які підтверджують її професійні або моральні якості.

Відповідальність за достовірність поданих документів несе заявник.

Конкурсний відбір включає такі етапи:

Прийняття документів здійснюється з 27 серпня  2021  року до 27 вересня  2021 року  за адресою: вул. 40 років Перемоги 35 с. Музиківка, Херсонської області, тел.0665902918.

Дата проведення конкурсу – 29 вересня 2021 року.

 

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше