Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Олена Панченко презентувала Академію жіночого лідерства в Музиківці!

Новина
22.01.2020

Спікерка розказала про можливості навчального курсу, терміни участі, навики та знання, які можна отримати. 

Учасниці презентації - це майбутні депутатки, активні мешканки громади, працівниці сільської ради та комунальних установ.

Майбутніх лідерок зацікавили приклади проектів, які вже реалізували випускниці Академії, бо в результаті навчання можна отримати мінігрант для реалізації своєї ідеї. Але головне це не кошти, а нові знайомства, менторська допомога при написанні совго проекту, покращення навичок комунікації та публічних виступів. 

Найактивніша депутатка Пилипчак Валентина відразу заповника анкету для участі у Академії жіночого лідерства.

В разі зацікавленості Ви  також можете зареєструватись до участі в Академії до 3 лютого за посиланням https://www.uwf.org.ua/dobre або у паперовій формі, яку разом з іншими презентаційними матеріалами можна отримати під час презентації в громаді.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше