Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оновлено «Інвестиційний профіль Музиківської громади»

Новина
11.02.2022

Час не стоїть на місці і Музиківська громада постійно перебуває в пошуках дружнього бізнесу, який буде реалізовувати планову діяльність на нашій території. Важливим напрямком інвестиційної політики громади є презентація інвестиційних можливостей серед потенційних інвесторів.

Тому в 2022 році було оновлено «Інвестиційний профіль Музиківської СТГ», який дає вичерпну інформацію для потенційного інвестора про природно-географічні характеристики наявних ділянок, контактні дані відповідальних осіб. З документом можна ознайомитись за посиланням: https://muzykivskaotg.gov.ua/documents/ckz73ocgjkblm0814262armil.

«Якщо Ви в пошуках дружньої до інвесторів території - запрошуємо Вас до співпраці з нашою громадою. Використовуючи наявні ресурси, Ви можете створити успішний бізнес у галузі виробництва, сільського господарства  чи переробки.

Ми готові до нових ідей та підтримуємо будь-яку ініціативу. Наша діяльність направлена на покращення якості життя, культурного та фінансового розвитку. На Вас чекають висококваліфіковані спеціалісти, що зацікавлені у розвитку СТГ та залученні додаткових інвестицій. Ми готові всіляко сприяти втіленню Ваших ідей.

Забезпечення консультацій в юридичній, адміністративній та маркетингових сферах дасть можливість комфортно розпочати бізнес, мінімізувати організаційні витрати та з упевненістю дивитись у майбутнє», - звертається сільський голова Савелій Нольович Лейбзон.

Можливо, саме Ваша бізнес-ідея здійсниться тут! Чекаємо в Музиківській СТГ!

Матеріал підготувала Марина Гажур,
головний спеціаліст з енергоменеджменту,
муніципальних ініціатив та інвестицій

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше