Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Отримати консультацію спеціалістами Пенсійного фонду можна без відвідування Білозерки!

Новина
31.03.2021

30 березня 2021 року Чернушевич Ірина, головний спеціаліст відділу обслуговування громадян (Білозерське відділення) Пенсійного фонду провела виїзний прийом громадян  на території  Музиківської громади. 

Мешканці громади  мали змогу отримати консультації та роз’яснення з питань переліку документів для підтвердження страхового стажу, актуальних змін пенсійного законодавства, призначення та  перерахунку пенсій, її розміру тощо. Також відбулася видача замовлених пенсійних посвідчень.  Можливістю проконсультуватися без поїздки до Білозерки скористалося більше 20 жителів нашої громади.

Виїзні прийоми та надання індивідуальних послуг за місцем проживання вже підтвердили свою ефективність та стали зручними для жителів громади, тож плануємо продовжити цю практику. Чекайте на оголошення про наступні візити на офіційному сайті та на сторінці у фейсбуці.

І.В. Шнирук, начальник відділу ЦНАП

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше