Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Отримуйте відомості про власні доходи в лічені хвилини!

Офіційні публікації
23.02.2022

 

 

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі нагадує, що за наявності ключів електронного підпису (далі – КЕП) відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків можна отримати за допомогою сервісу ДПС «Електронний кабінет» (https://cabinet.tax.gov.ua).

Для цього необхідно увійти до приватної частини е-кабінету, обрати КЕП, вибравши відповідний файл з електронного носія, або з каталогу на комп’ютері, зазначити пароль захисту та натиснути «Зчитати». Після того, як ключ буде успішно завантажено, натиснути «Увійти».

Потім у розділі «ЕК для громадян» необхідно обрати «Запит про суми виплачених доходів», натиснути «Створити». У запропонованій формі «Запит щодо отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків в електронному вигляді» (F1301803) необхідно заповнити поля, виділені блакитним кольором, і натиснути «Перевірити». У разі наявності неточностей система вкаже на «Помилки», виділивши рожевим кольором відповідні поля. Необхідно виправити помилки і знову натиснути  «Зберегти», «Підписати» та «Відправити».

Відправлений Запит можна переглянути в розділі «Вхідні/вихідні документи». У лічені хвилини до «Електронного кабінету» надійде квитанція №1, а ще через певний час – квитанція № 2 (відповідь на Запит). При натисканні на це повідомлення відкриваються відомості про суми виплачених доходів та утриманих податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків, які замовлялись. Інформацію можна переглянути, зберегти або надрукувати.

Для отримання довідки за 2021 рік радимо надсилати запит не раніше 21 лютого 2022 року.

Варто додати, що отримання такої інформації онлайн є особливо актуальним для осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, які щороку подають декларації про свій майновий стан. 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в інтернет-просторі: https://kherson.tax.gov.ua, https://www.facebook.com/tax.kherson.crimea.sevastopol, https://www.youtube.com/channel/UCl_DYRBwDo1bmt_7Guq9wxg?view_as=subscriber.

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області,

Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше