Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Партнерське освітлення не лише про безпеку та благоустрій, а й про відповідальність кожного про власний добробут.

Новина
18.06.2021
В Музиківській громаді освітлення партнерським способом почали у 2017 році. Основна ідея полягає в тому, що ліхтарі підключали до лічильників конкретних користувачів. Отже, за електроенергію сплачує власник домоволодіння, який погодився на співпрацю.
На реалізацію задуманого залучили малесенький грант в рамках проєкту "Активні громадяни" за фінансування від Британської Ради (Об'єднання). Потім був ще один від цієї ж програми зі значним співфінансуванням із місцевого бюджету, а далі сам принцип партнерського освітлення почала активно впроваджувати на своїй території депутатка Пилипчак В.А. На це вона неодноразово залучала кошти місцевого бюджету та різноманітних грантових програм. Валентина Андріївна поширила практику не лише на свій округ – село Висунці, а й на Мірошниківку.
Цього року з місцевого бюджету в рамках Програми благоустрою з подання Пилипчак В.А. було виділено 4350 грн на придбання 15 ліхтарів для заміни вже існуючих підключень.
Жителі с.Висунці зі ще однією активною депутаткою цього округу Міщенко Наталею зібрали кошти для оплати роботи електрика та вже цими вихідними замінили зіпсовані ліхтарі.
Партнерське освітлення не лише про безпеку та благоустрій, а й про відповідальність кожного про власний добробут.
Дякуємо всім хто долучився до процесу!
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше