Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Перевірте якість надання послуг у Музиківському ЦНАПі!

Новина
29.10.2021

✅ Міністерство цифрової трансформації запускає першу всеукраїнську оцінку якості адмінпослуг. Тепер саме ви зможете впливати на якість послуг. Аналіз, найчастіших проблем з якими стикаються громадяни, допоможе підвищити рівень сервісу.

✅Вже зараз в приміщенні Музиківського ЦНАПу під час візиту можна просканувати QR-постер, перейти на просту анкету, написати свій пропозицію, пораду або скаргу.

✅Також, свою відгук можна залишити знайшовши наш ЦНАП на платформі Дія.Центрів.

▶️httphttps://center.diia.gov.ua/cnap-map

✅Кожен коментар буде розглядатися не лише на рівні керівника ЦНАПу чи сільського голови, а й на рівні обласної державної адміністрації та Мінцифри.

✅Оцінювати Музиківський та інші ЦНАПи будуть таємні відвідувачі. Ним можна стати зареєструвавшись на платформі Дія.Центрів та отримати грошову винагороду за свою роботу.

▶️https://center.diia.gov.ua/stati-taemnim-vidviduvacem-centru

✅Перший крок – оцінка ЦНАПів, а далі — всіх держорганів, які надають послуги.

✅Більше інформації на платформі Дія.Центрів - ▶️https://center.diia.gov.ua/

@kylikpavel

@KulykPavloCDTO

#digital_Kherson_region

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше