Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Під час святкування Дня Музиківки наша громада отримала надважливий подарунок!

Новина
28.09.2021
 
 
Трубієнко Костянтин Вікторович, головний фельдшер обласного територіального центру екстреної медичної допомоги вручив ключі від нового автомобілю представникам Музиківського пункту постійного базування Лукічовій Тетяні Василівні та Зайчуку Петру Васильовичу.
 
Автомобіль швидкої допомоги на базі "Фольксваген Крафтер" обладнаний дефібрилятор-кардіомонітором з ритмом та записувачем показників пацієнта, електрокардіографом з функцією дистанційної передачі ЕКГ, кисневими балонами, монітором тиску крові, устаткуванням для ін'єкцій, пристроями для перенесення пацієнтів та засобами траспортної імобілізації.
 
Сучасний та оснащений автомобіль дасть змогу фельдшерам Музиківського пункту швидше і якісніше надавати екстрену допомогу, швидше доїхати до віддалених сіл та безпечніше доставити пацієнтів до відповідних лікарень.
 
Наша громада для прискорення процесу отримання цього автомобіля виділила з місцевого бюджету 105,0 тис.грн для оплати реєстрації та страхового внеску. Лише спільними зусиллями влади різного рівня можна створити безпечне середовище для жителів громади!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше