Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Подарунок для ліцеїстів!

Новина
05.11.2019

Приємною несподіванкою для наших учнів стали подарунки, які сьогодні, люб’язно передав для них Мироненко Віктор Іванович.

Віктор Іванович – випускник Музиківської школи 1991 року. До того ж, виявилось, в шкільні роки він був гарним спортсменом, здібним футболістом, який захищав честь рідної школи на першостях різних рівнів.

Приємно, що є люди, які творять добро і своїм прикладом надихають робити добрі справи інших, люди - яким не байдуже майбутнє наших дітей, а значить їхні майбутні досягнення та перемоги..

Педагогічний колектив Музиківського ліцею, учні щиро вдячні Мироненку Віктору Івановичу за спонсорську допомогу, а саме спортивний інвентар – м’ячі, скакалки, волейбольну сітку, сітки для футбольних воріт та баскетбольних кілець. Дякуємо, що допомагаєте здійснювати мрії наших учнів, за стимул удосконалюватись.

Бажаємо Вам, Вікторе Івановичу, здоров’я, миру, успіхів та процвітання!

 

Н.Борисова, учитель Музиківського ліцею

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше