Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Подяка!

Новина
29.03.2019

   У тому, що одним із найефективніших кроків нашої громади, направлених на покращення рівня життя її мешканців, є спрямування медичної субвенції херсонським клінічним лікарням, встиг переконатися вже не один житель наших сіл.

   Це зрозуміла і я, коли у лютому 2019 року за направленням  сімейного лікаря Болюк М.М. проходила лікування у пульмонологічному   відділенні   Херсонської  міської клінічної лікарні ім.Є.Є.Карабелеша, де отримала якісне безкоштовне медичне обслуговування, а також поліпшене харчування.

  У березні стався нещасний випадок із моїм чоловіком - травмував руку. Чекати часу не було, тому відвозили до лікарні своєю машиною, але дякую працівникам Музиківської амбулаторії, сімейному лікарю Болюк М.М., які оперативно зреагували і у телефонному режимі направили до ортопедо-травматологічного відділення Херсонської міської клінічної лікарні імені Тропіних, де терміново було надано кваліфіковану допомогу.

  І знову - безкоштовне двотижневе лікування, якісне харчування, гарні умови перебування.

  Потрапивши у таку ситуацію, розумієш, як важливо, коли медичне обслуговування якісне та безкоштовне.

В.Г. Неннова, с. Східне

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше