Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про оприлюднення проекту рішення Музиківської сільської ради «Про затвердження положення про оренду комунального майна Музиківської об’єднаної територіальної громади»

Офіційні публікації
01.08.2019

 

 

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється:

проект рішення Музиківської сільської ради «Про затвердження положення про оренду комунального майна Музиківської об’єднаної територіальної громади» та аналіз його регуляторного впливу;

Вказаний проект регуляторного акта передбачає запровадження єдиної процедури надання комунального майна в оренду, затверджує Положення про оренду майна, Типовий договір оренди нерухомого майна, Порядок проведення конкурсу на право оренди майна, Порядок проведення конкурсу на право оренди майна через електронну торгову систему Prozorro.Продажі, Методику розрахунку орендної плати за майно.

Розробником зазначеного проекту регуляторного акта є Бухгалтерсько-фінансовий відділ Музиківської сільської ради. Поштова адреса  75023, с. Музиківка, вул. 40 років Перемоги,  35, кабінет начальника бухгалтерсько-фінансового відділу;  E-mail: muz-rada@meta.ua,  телефон 56393.

Проект рішення Музиківської сільської ради «Про затвердження положення про оренду комунального майна Музиківської об’єднаної територіальної громади» та аналіз його регуляторного впливу оприлюднено на офіційному сайті Музиківської сільської ради: https://muzykivskaotg.gov.ua/documents/cjz2s2w0cl4o50773l9mu8dnr

Строк прийняття пропозицій та зауважень до проекту рішення та аналізу його регуляторного впливу становить один місяць з дня його оприлюднення.

Пропозиції та зауваження до зазначеного проекту рішення приймаються на поштову або електронну адресу його розробника.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше