Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення Про початок проведення перевірки відповідно до Закону України «Про очищення влади»

Оголошення
19.11.2020

Законом України «Про очищення влади», постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 р. № 563 «Деякі питання реалізації Закону України «Про очищення влади» (зі змінами) передбачено проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами 3 і 4 статті 1 Закону України «Про очищення влади».

На виконання вищенаведених вимог чинного законодавства Музиківська сільська рада інформує про те, що 19 листопада 2020 року розпочато перевірку щодо: Погрібної Людмили Сергіївни, секретаря Музиківської сільської ради.

 

Додатки:  копія заяви та декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2019 рік Погрібної Л.С. https://public.nazk.gov.ua/declaration/b5f3d7a1-8988-4e70-8c5c-e2a90405f5c3)

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше