Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Про анкетування потенційних учасників проєкту «Школа сімейного фермерства для ветеранів та ветеранок»  

Оголошення
20.01.2023

Музиківська сільська військової адміністрації повідомляє, що Всеукраїнською громадською організацією «Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України» проводиться опитування ветеранів/ветеранок для виявлення зацікавлених у створенні та розбудові сімейних фермерських господарств. Анкета для заповнення розміщена за посиланням: https://forms.gle/4qu5vuxTa1q1aYUv7.

Це опитування проводиться з метою подальшого наданням ветеранам і ветеранкам війни, які зацікавлені у створенні та розбудові сімейних фермерських господарств, інформаційноконсультаційного супроводу і навчання основам фермерства і кооперації. За допомогою цього опитування буде можливо проаналізувати проблеми ветеранського підприємництва у сільському господарстві і надати отримані висновки організаціям (державним та недержавним), які надають підтримку ветеранам та ветеранкам. Опитування проводиться в рамках проєкту «Школа сімейного фермерства для ветеранів і ветеранок війни». Цей проєкт здійснюється безпосередньо Всеукраїнською громадською організацією «Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України» (http://www.dorada.org.ua/) та став можливим завдяки Програмі реінтеграції ветеранів, яку реалізує IREX за підтримки Державного департаменту США. Вміст є виключною відповідальністю Всеукраїнської громадської організації «Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України» і не обов’язково відображає погляди Державного департаменту США та IREX. Більше інформації про проєкт тут: http://dorada.org.ua/uk/shkola-simejnogo-fermerstva-dlyaveteraniv-ta-veteranok. Інформаційна підтримка: тел. +38093 163 25 81 (Світлана), shkolaveteraniv@gmail.com.

Разом до ПЕРЕМОГИ!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше