Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Про пасовище

Офіційні публікації
29.03.2019

    Громадське пасовище формується за бажанням членів територіальної громади - власників худоби і призначається для спільного використання на добровільних засадах власниками худоби. Кількісний і персональний склад користувачів громадських пасовищ формується щорічно на початок року на підставі волевиявлення громадян (письмових заяв) на ім’я сільського голови і погоджується на сході громадян та затверджується виконкомом сільської ради.

    На сході громадян також погоджується термін і сума плати за користування громадським пасовищем та інші питання щодо організації використання пасовища.

   Оплата за випасання худоби здійснюється безпосередньо на рахунок сільської  ради кожним користувачем у розмірі: за 1 голову великої рогатої худоби - 100грн  на  рік;  за  голову дрібної   рогатої  худоби   – 50 грн. на рік;  відповідно до рішення  сесії  сільської  ради  № 53   від 27 травня 2016 року.

                        В.П. Гордовенко, спеціаліст із землекористування та екології

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше