Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Про перерахування розміру щомісячних страхових виплат

Офіційні публікації
06.04.2021

ІНФОРМУЄ ХЕРСОНСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ВИКОНАВЧОЇ ДИРЕКЦІЇ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ В ХЕРСОНСЬКІЙ ОБЛАСТІ

 

Постановою Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 № 239 «Про перерахування розміру щомісячних страхових виплат потерпілим від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності, та особам, які мають право на страхові виплати у разі смерті потерпілого» затверджено коефіцієнт перерахування сум щомісячних  страхових виплат з 1 березня 2021 року у розмірі 1,11.

За результатами перерахунку з 01 березня 2021 року по Херсонському відділенню управління виконавчої дирекції Фонду в Херсонській області 1254 потерпілим на виробництві та членам їх сімей збільшено суми щомісячних страхових виплат.

Підвищені суми щомісячних страхових виплат потерпілі на виробництві та члени їх сімей отримають у квітні, а внутрішньо переміщені особи  отримали у березні поточного року.

 

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше