Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Про посилення пожежної безпеки  в осінньо-зимовий період

Офіційні публікації
30.10.2019

 

За 9 місяців 2019 року в Україні зареєстровано 79895 пожеж. У порівнянні з аналогічним періодом 2018 року спостерігається збільшення кількості пожеж на 27,7%. У той же час кількість людей, загиблих  унаслідок пожеж, збільшились на 6,3%.

     Матеріальні втрати від пожеж склали 7 млрд 7 млн 679 тис.

  На   пожежах   виявлено   1441   загиблу   людину,  у  тому  числі

31 дитину.

   Кожного року із настанням осінньо-зимового періоду стан протипожежного захисту в державі значно ускладнюється. У цей період виникає більша частина всіх пожеж від загальної кількості, а загибель людей становить понад 70 % від їх загального числа.

    Щоб зберегти своє життя і життя близьких вам людей, пам’ятайте:

- основними причинами пожеж є необережне поводження з вогнем і легкозаймистими рідинами, пустощі дітей із вогнем та сірниками, порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей та інших нагрівальних приладів, порушення правил обладнання та експлуатації електроприладів, а також порушення правил монтажу та використання газових приладів.

  • Не залишайте без нагляду у разі виходу з приміщень увімкнені в електромережу нагрівальні прилади, телевізори, праски та інші. Намагайтеся уникати перевантаження електричних мереж, не вмикайте одночасно побутові електроспоживачі значної потужності. Не паліть у ліжку!!!

  Пам’ятайте самі та навчіть своїх дітей тому, що постійне виконання заходів пожежної безпеки - запорука збереження людських життів та значних матеріальних цінностей!

С.Г. Шабельніков, інспектор з питань громадської безпеки

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше