Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Тестування допоможе обрати майбутню професію

Офіційні публікації
30.09.2020

Щоб вибір професії був справді свідомим і вільним, необхідно враховувати три фактори: інформованість про світ професій, знання своїх особистих особливостей, уміння співвідносити  особисті якості з вимогами до професій і спеціальностей.

 

Онлайн - платформа «Моя професія - консультаційна мережа» - можливість пройти БЕЗКОШТОВНЕ ПРОФДІАГНОСТИЧНЕ ТЕСТУВАННЯ не виходячи з дому, в зручний час, якщо існує потреба у:

  • виборі професії;
  • виборі майбутнього напряму професійного навчання;
  • оцінці власних здібностей;
  • саморозвитку та самопізнанні

Програма заснована на діагностиці й зіставленні трьох основних факторів успішного професійного навчання й самореалізації:

  • професійна мотивація - глибинні професійні інтереси й цінності
  • структура інтелекту - рівень розвитку інтелекту (ІQ) і специфіка структури здібностей
  • психологічні схильності - схильність до певних видів професійної діяльності.

 

Проаналізувати отримані результати тесту допоможуть фахівці центру зайнятості. Вони нададуть не тільки професійну консультацію щодо вибору напряму професійної діяльності, а й розкажуть про пропозиції на ринку праці.

 

За детальною інформацією охочим пройти тестування, звертатись до Білозерської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості за адресою: смт Білозерка, вул. Кооперативна, 99 або за тел.: (05547) 3–37–71

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше