Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Продовжуємо збір пропозицій до бюджету Музиківської ОТГ на 2021 рік!

Новина
08.10.2020
 
Через гугл-форму вже отримали пропозиції від 20 людей. Активно працюють активісти Східненського ясла-садку – вихователі та батьки хочуть розширити дитячий майданчик на території закладу.
 
Маємо багато пропозицій щодо продовження реконструкції вуличного освітлення та ремонту доріг місцевого значення. Дійсно у 2020 році ці проблеми стали на паузу, бо запланували реалізувати великі спільні проекти з Програмою Добре, ДФРР та Херсонською обласною радою. Тож, визначаємо пріоритетні вулиці на 2021 рік.
Нагадуємо, що пропозиції до бюджету можна передавати і на паперових носіях у довільній формі. Так вже зробили жителі с.Загорянівка.
 
З приємного – отримали пропозицію до бюджету, а ситуацію вирішили ще до її отримання.
Ольга Василівна з с.Загорянівка запропонувала організувати підвіз вихованців до дитячого садочку під час шкільних канікул чи карантину. Це питання було вирішено ще 20 вересня 2020 року, коли внесли зміни до Порядку використання шкільного автобуса.
Планували збирати пропозиції до 14 жовтня, але через посилення карантинних обмежень продовжимо цей термін до 21 жовтня.
 
Чекаємо саме на вашу ідею!
 
Форма для ваших пропозицій тут - https://cutt.ly/egrYkhl
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше