Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

«Професії в кадрі»

Анонс події
13.10.2020

Одним із головних питань людини є питання «ким бути?». Для успішного вирішення цієї задачі необхідно пізнати себе.

Білозерська районна філія Херсонського обласного центру зайнятості приєднується до проєкту - фотопазлу «Професії в кадрі», організований  Бериславською районною філією Херсонського обласного центру зайнятості.

 

Мета проєкту – допомогти школярам в професійному самовизначенні через спонукання до ознайомлення зі світом професій, що їх оточують.

 

ЩО НЕОБХІДНО ЗРОБИТИ?

 

Фотозавдання: створіть серію фотографій своєї майбутньої професії чи професії батьків з описом (коротке есе). Поспілкуйтеся з представниками різних професій, «приміряйте» на себе роль улюбленої професії і відобразіть це в кадрі.

 

Роботи надсилайте на електронну адресу belozerka.dir@kheocz.gov.ua зазначивши:

  • прізвище
  • ім’я
  • вік
  • навчальний заклад

 

 

Роботи приймаються до 01 грудня 2020 року. Переможе той, хто отримає найбільшу кількість лайків. Також на переможця чекає цінний подарунок. Результати будуть оголошені до Дня Святого Миколая 18 грудня 2020 року.

 

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше