Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Програма комплексного відновлення Музиківської сільської територіальної громади на період до 2027 року

Оголошення
21.06.2023

Доводимо до Вашого відома, що відповідно до розпорядження начальника Музиківської сільської військової адміністрації від 16 червня 2023 року №71ОД "Про розроблення проекту Програми комплексного відновлення Музиківської сільської військової адміністрації на період до 2027 року", затверджено склад робочої групи, а також розпочато прийом пропозиції від громадкості до проекту Програми. 

Свої пропозиції просимо надсилати до 30 червня 2023 року Муківській сільській війцськовій адміністрації на електрону адресу muzykivskasva@gmail.com

Пропозиції приймаються від фізичних осіб та юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців в електроній формі та повинні містити: призвіще, імя, по батькові, місце проживання громадянина або найменування і місцезнаходження юридичної оганізації, підпис із зазаначенням дати, контактний телефон.

Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

Пропозиції до проекту Програми комплексного відновлення Музиківської сільської військової адміністрації на період до 2027 року, подані після встановленого строку не розглядаються. 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше