Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Пропозиції до проекту бюджету Музиківської ОТГ на 2021 рік

Новина
14.09.2020
Шановні жителі Музиківської ОТГ!
Впливайте на місцеву бюджетну політику - надайте свою пропозицію, яким чином повинні бути скеровані кошти бюджету громади в наступному році!
Бюджет громади – це гроші громади, це ваші податки !
Діапазон пропозицій до бюджету може бути широкий - ремонт дороги, встановлення освітлення чи дитячого майданчика на конкретній вулиці чи дворі, організація тематичного фестивалю для туристів, проведення заходів з популяризації енергозбереження тощо. Це може бути проект-розвитку націлений на популяризацію нашої громади чи залучення інвестицій!
Головне – щоб надана пропозиція чи проект були в межах повноважень міcцевої влади, чітко та конкретно сформульовані (за необхідності – з вказанням конкретних вулиць чи будинків, назв установ чи організацій тощо).
Всі зібрані пропозиції громадян будуть систематизовані та скеровані на розгляд вже нового депутатського складу Музиківської сільської ради для врахування при підготовці проекту бюджету Музиківської ОТГ на 2021 рік, а також оприлюднені на сайті громади.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше