Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Запрошуємо до участі в засіданнях депутатських комісій!

Анонс події
08.10.2019

16 жовтня  2019 року о 13.00  в кабінеті спеціаліста з питань землекористування та екології відбудеться засідання постійної депутатської комісіїз питань транспорту, зв'язку, благоустрою, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

18 жовтня 2019 року о 15.00 в залі засідань сільської ради відбудеться засідання депутатської комісії з питань планування, фінансів, бюджету, оподаткування та соціально-економічного розвитку. Депутати розглянуть пропозиції до бюджету на 2020 рік зібрані під час вуличних акцій та електронного опитування. Рекомендації та пропозиції депутатської комісії будуть враховані при розробці проекту рішення щодо внесення змін до сільського бюджету на 2019 рік. 

 

 Запрошуємо депутатів, представників громадських організацій, активних мешканців громади та членів виконавчого комітету!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше