Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги громади!

Офіційні публікації
02.03.2019

     Детальний план території під нежитловими будівлями, які знаходяться у власності гр. Шевченка Івана Григоровича за адресою: с.Музиківка, вулиця 8 Березня, 1, розроблено  з метою зміни цільового призначення земельної ділянки з «для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального господарства» 03.12 (котельна), на – «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд».                                                                                                                                                                   

Основною метою розробки Детального плану території є обґрунтування розташування і проектування земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд з урахуванням містобудівних умов і обмежень у змішаній зоні житлової і громадської забудови. Проектне рішення передбачає реконструкцію існуючої котельні під житлову забудову.  Забудова здійснюватиметься у відповідності до генерального плану забудови  села з дотриманням усіх містобудівних стандартів, умов, норм та правил. 

Межі земельної ділянки встановлені в натурі та узгоджені з суміжними землекористувачами.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше