Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Розвиток громади в руках молоді!

Новина
28.01.2019

У партнерстві з програмою DOBRE ГО «Центр зростання громад» організували навчальну програму розбудови навичок лідерства та урядування для молоді –  “U GO (U – Government Official): Ти посадовець!

Проект створений для молодих людей, які готові працювати не покладаючи рук на розвиток громади, відчувають в собі сили, щоб діяти і змінювати світ або планують повязати своє майбутнє життя з депутатською діяльністю чи роботою в місцевому самоврядуванні.

Тому від  Музиківської ОТГ участь взяли дві активні молоді панянки – Шкурупій Тетяна та Чепура Марина.

Чепура Марина:    «П'ять днів пролетіли в шаленому темпі: графіки, таблиці, картування, ази конфліктології, робота в малих групах, “Місія (не)здійсненна” і багато іншого... Попереду купа вебінарів і нової інформації, ну і звісно, домашнє завдання!
Пріоритетним питанням вибрали налагодження комунікації між владою і громадою…

… Додому привезли найцінніший ресурс: нові знайомства з позитивними, креативними однодумцями і рушіями змін.»

Вже  відбулась перша зустріч з секретарем сільської ради Людмила Погрібна та спеціалістом з муніципальних ініціатив та інвестицій Татьяна Трибушная. Розробили  план подальших дій для впровадження ініціативи з максимальним залученням зацікавлених сторін. Активної підтримки очікуємо від наших постійних партнерів ГО «Громадський центр «Нова генерація» та ГО «Білозерський центр регіонального розвитку»

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше