Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Що думають жителі Музиківської ОТГ про зміни, які відбуваються в громаді?

Новина
03.03.2020

Сьогодні чарівна Анна Загорулько представила результати опитування громадської думки в рамках програми ДОБРЕ.

Великою командою активістів, посадовців та депутатів осилили аж 41 слайд! Розуміємо, що робота проведена величезна – опитано 364 місцевих жителів, кожен з яких відповів більш ніж на 30 питань, всі відповіді відцифровано, розсортовано за різними цільовими групами, порівняно з показниками 2017 року та з середнім показником по громадам ДОБРЕ.

Але хочемо зупинитися на деяких найприємніших для управлінської команди пунктах.

По-перше, 89% опитаних підтримують реформу децентралізації. Сприймаємо це як підтримку нашого спільного рішення об’єднати Музиківську та Східненську сільські ради.

Найбільші пріоритети для опитаних – постачання води, ремонт доріг та ремонт дитячих садочків. Саме ці напрямки вже третій рік прослідковуються в місцевому бюджеті та стратегічних документах.

Також, хочемо подякувати за практично нульову оцінку розповсюдження корупції по всіх сферах. Впевнені, що саме на прозорості місцевої влади будуються партнерські стосунки в громаді.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше