Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ШАНОВНІ ВОДОКОРИСТУВАЧІ!

Офіційні публікації
06.04.2020

Музиківське комунальне підприємство змушене інформувати про те, що з часу запровадження карантину значно скоротилося надходження коштів за отримані послуги з водопостачання, а відсоток їх оплати ледь сягає 30% від нарахованого.

Якщо протягом наступних двох тижнів ситуація з оплатою не зміниться на краще, підприємству загрожує припинення подачі електроенергії і, як результат, повна зупинка виробництва. Цього допустити не можна.

Звертаємо увагу на те, що від Ваших платежів напряму залежить робота Музиківського комунального підприємства, а отже і безперебійне водопостачання у Ваших домівках.

Завдяки своєчасній оплаті за спожиті послуги Музиківське КП

  • оплачує електроенергію, без якої неможливе постачання води у Ваших домівках;
  • сплачує податки та збори;
  • закуповує необхідні матеріали для проведення ремонтних робіт на водопровідних мережах;
  • забезпечує запчастинами і пальним спецтехніку;
  • виплачує заробітну плату та забезпечує засобами індивідуального захисту тих, хто забезпечує стабільне водопостачання в складних умовах карантину.

Оскільки, інших джерел надходження коштів, окрім як оплати за спожиті послуги в нас немає, закликаємо Вас у цій нелегкій ситуації бути відповідальними та вчасно оплачувати за спожиті послуги. В іншому випадку будемо змушені обмежити надання послуг з водопостачання в селі згідно графіку або ж і зовсім припинити їх надання.

 

З повагою, адміністрація   Музиківського КП

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше