Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Східненська школа готується до нового навчального року

Новина
16.08.2021
 
Коли учні йдуть на літні канікули, заклади освіти продовжують працювати для того, щоб у вересні діти повернулися у відремонтовані та охайні приміщення. От і у КЗ «Східненська ЗОШ І-ІІІ ступенів» наразі завершено ремонт одинадцяти класних кімнат, ресурсної кімнати, медичного кабінету, кабінету завідувача господарства, кімнати молодшого обслуговуючого персоналу, коридору другого поверху. Продовжується ремонт стін фоє.
 
Мрією для нас було створення рекреаційної зони початкової школи. І ось цьогоріч, спільними зусиллями, завдяки громаді та підтримки держави ми її реалізовуємо. Уже встановлено пластикові двері, що відокремили рекреаційну зону від фоє, відремонтовано стіни та підлогу коридору першого поверху, придбано лінолеум.
 
Всім відомо, що важливою складовою життя учнів у школі є їх якісне харчування. Другий рік поспіль наш заклад освіти витрачає більше половини від суми залишків освітньої субвенції на ремонт та закупівлю обладнання для харчоблоку. Цього року у їдальні, гарячому цеху, мийній харчоблоку укладається нова плитка, отримана в якості благодійної допомоги, облаштовується санвузол, каналізація, комора. Ці роботи виконує підрядна організація. Згідно з договором ремонт має закінчитися 30.08.2021 р.
 
Не залишається поза увагою і будівля закладу освіти (замінено шифер над актовою залою) та його територія. Зокрема, розпочато будівництво сміттєвого майданчика, здійснюється ремонт спортивного вуличного обладнання на ігрових майданчиках, столів, лав, альтанки.
Загалом, заклад освіти живе і готується до зустрічі своїх учнів. А його працівники не можуть дочекатися, коли у коридорах та класах знову залунає дзвінкий дитячий сміх.
Ірина Осадчук, директор КЗ "Східненська ЗОШ І-ІІІ ступенів"
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше