Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звіт депутата Музиківської сільської ради Славича В.В.

Новина
17.01.2022

Відповідно до статті 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» представляю свій звіт як депутат Музиківської сільської ради

Депутат сільської ради - це, перш за все, представник інтересів територіальної громади, який бере активну участь у здійсненні місцевого самоврядування та робить все можливе аби покращити життя конкретних громадян. Тому основним завданням у здійсненні депутатської діяльності вважаю турботу про людей.

За період депутатської діяльності брав активну участь у роботі 19-ти пленарних засідань сесій Музиківської сільської ради.

Брав участь у благоустрою села, висадження дерев і кущів.

Допомагаю в організації різних сільських заходів.

Співпрацюю з комунальними установами Музиківської громади.

Реагував на звернення жителів села Музиківка, в тому числі допомагав оформити документи для зміни постачальника газу.

Депутатська діяльність тісно пов’язана з роботою керівника Музиківського ліцею, як депутат сприяю щодо зміцнення та покращення матеріально-технічної бази всіх навчальних закладів ТГ.

Брав участь у затвердженні бюджету сільської ради на 2021 рік та затвердженні плану соціально-економічного розвитку територіальної громади.

У своїй депутатській діяльності завжди стараюсь аналізувати потреби своїх виборців і кожного жителя територіальної громади зокрема.

Член фракції політичної партії «Слуга народу» у Музиківській сільській раді.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше