Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звіт депутата Музиківської сільської ради Шнирук І.В.

Новина
17.01.2022

Вдруге обрана головою комісії з питань планування бюджету, фінансів, регіональної економіки та інвестиційної діяльності. На комісії обговорюємо проєкти рішень сесій, подання, листи, які надходять протягом періоду та передаємо на розгляд сесії.

Є членом комісії з наповнення бюджету, завданням якої є вивчення питання формування місцевого бюджету, аналіз та пошук додаткових джерел його наповнення. Беру участь у загальних зборах представників громади, навчаннях, семінарах.

Найбільш вагомим за останній рік є відкриття на території громади, а саме в с.Музиківка, дитячого садочка. Також важливою подією стало відкриття Центру надання адміністративних послуг для мешканців громади.

Постійно ведеться роз'яснювальна робота з виборцями на окрузі як особисто, так і в телефонному режимі.

У 2021 році разом з виборцями округу брала участь у ярмарку до Дня села. Зібрані кошти були направлені на облаштування дитячого майданчика по вулиці 8 Березня.

Разом з активними мешканцями округу провели заходи з благоустрою дитячого майданчика (фарбували, косили, сапали), висаджували саджанці дерев.

Плани на наступний період роботи:

Працювати для покращення добробуту жителів громади.

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше