Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Контроль виконанння рішень сільської ради - важлива частина депутатської роботи!

Новина
24.10.2019

Сьогодні депутати Музиківської сільської ради провели контроль об'єктів, які ремонтуються за кошти місцевого бюджету та державних програм. Оглянули будівлі Музиківського ясла-садку та центру надання адміністративних послуг.

Спочатку інспектор з питань розвитку інфраструктури, ЖКГ та енергоефективності Колісніченко Людмила Леонтіївна ознайомила бажаючих з проектною документацією, кошторисами та графіком робіт запланованих на 2019 рік.

Потім депутати, разом із спеціалістами сільської ради та представниками підрядної організації оглянули дві будівлі ясла-садку з добудовами. Нагадуємо, що в цьому році на ремонтні роботи було виділено 1,0 млн грн з власних надходжень, 1,6 млн грн інфраструктурної субвенції та 8,7 млн грн з Державного фонду регіонального розвитку.

Депутатів найбільше хвилювало чи встигне підрядна організація використати всі виділені кошти і чи не повернуться вони до державного бюджету, але стан об'єкту та документації заспокоїв емоції.

Центр надання адміністративних послуг (колишню контору) ремонтуємо за кошти місцевого бюджету. Зараз вже проведені всі внутрішні роботи, змонтоване електричне опалення та сигналізація, на завершальній стадію підведення водопроводу та каналізації. Чекаємо на поставку обладнання від Програми «U-LEAD з Європою» і початок повноцінного функціонування ЦНАПу.

Бажаємо, щоб подібна комунікація посадовців та депутатів стала доброю традицією, бо не лише проблеми у нас спільні, а й успіхи!

 

Погрібна Л.С., секретар сільської ради

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше