Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Програма соціального захисту населення

Новина
20.08.2018

Вже традиційно на території Музиківської сільської ради діє програма соціального захисту населення. На 2018 рік з сільського бюджету виділено 200,0 тис. грн.

Основним завданням Програми є надання адресної підтримки найменш захищеним верствам населення - людям з інвалідністю, багатодітним сім'ям, найстаршим мешканцям, тяжкохворим, громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах, ветеранам та ін.

Допомога надається за заявою, до якої додають копії паспорту, коду, акту обстеження, довідки, що підтверджує надзвичайні обставини або довідки про стан здоров'я, довідки про відкриття рахунку в банку. Заяви розглядаються постійною депутатською комісіює з питань охорони здоровя, соціального захисту, освіти, культури, молоді та спорту (голова - Stanislav Lukichov, після чого готується розпорядження сільського голови на виплату допомоги.

За перше півріччя було використано 42,0 тис.грн.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше