Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Перший крок до встановлення податків на 2020 рік пройдено!

Новина
14.03.2019

14 березня на базі Херсонського ЦРМС відбувся навчальний семінар «Місцеві податки і збори - встановлення податків та зборів на 2020 рік» за участю представників Державної фіскальної служби та Державної регуляторної служби в області.

В заході взяли участь представники Музиківської сільської ради Погрібна Людмила, секретар сільської ради та Шнирук Ірина, голова постійної депутатської комісії з питань планування, фінансів, бюджету, оподаткування та соціально-економічного розвитку.

На семінарі розглянули загальні засади встановлення та справляння місцевих податків і зборів з урахуванням всіх найсвіжіших новації у сфері податкового законодавства.

Запрошені секретарі, керівники фінансових відділів, землевпорядники, голови бюджетних комісій та інша представники громад обговорили питання застосування вимог Закону України «Про заходи державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» під час прийняття рішень ОМС про встановлення місцевих податків та зборів.

Даний захід проводився за ініціативи Херсонського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe та Мінрегіону України.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше